Разчитам на доблестта на Борислав Михайлов. На това, че ще има

...
Разчитам на доблестта на Борислав Михайлов. На това, че ще има
Коментари Харесай

Кристина Петкова призова Боби Михайлов да прояви чест и доблест

Разчитам на доблестта на Борислав Михайлов. На това, че ще има очи и задоволително храброст да се яви на чуване в спортната парламентарна комисия в сряда. Това сподели в изявление за " Лице в лице "  заместник-председателят на ДСБ Кристина Петкова.

" Това, което гледахме през вчерашния ден, е неприемливо на всевъзможни равнища, в това число на човешко. Бях тръгнала с щерка ми към митинга, но видях фрагментите и реших, че няма по какъв начин да я заведа там ", добави тя.

По думите на Петкова, нито Васил Терзиев, нито министърът на спорта Димитър Илиев носят отговорност за кървавото меле в центъра на София през вчерашния ден. 

" Няма по какъв начин кметът на София да носи виновност за снощното развиване на събитията, тъй като този митинг е по осведомителен, а не по позволителен режим. Може сътрудниците да се пробват да трансферират виновността на кмета или спортния министър, само че истина е, че задължението за опазване на публичния ред е на вътрешния министър ", добави тя.

И напомни изявлението на Калин Стоянов, който обществено съобщи, че не чака спорове на провелия се митинг против управлението на Българския футболен съюз, което се оказа в цялостен прорез с действителността.   " По същото време той отива на кино, когато се чупят глави на хора, когато мирни жители биват бити. Да търсим отговорност от някой различен, с изключение на от вътрешния министър, е несериозно ", безапелационна бе Кристина Петкова.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР